SEQTRAK Gebruikershandleiding

13. SEQTRAK-app

De vier belangrijkste functies van de SEQTRAK-app worden hieronder beschreven. Zie "1.4.1 De SEQTRAK-app verkrijgen" voor meer informatie over het verkrijgen van de SEQTRAK-app. Zie "14.1 Verbinding maken met de SEQTRAK-app" voor meer informatie over hoe u de SEQTRAK-app verbindt met SEQTRAK.
 *De schermen van de SEQTRAK-app die in deze sectie worden weergegeven, zijn van de iOS-versie. Het ontwerp van de app kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

13.1 GUI-functies [GUI EDITOR]

U kunt deze functie gebruiken om geavanceerde instellingen op het app-scherm te maken, zoals voor geluidsontwerp en effectparameters. Het biedt toegang tot meer parameters dan beschikbaar zijn op SEQTRAK. U kunt bijvoorbeeld de LFO's op elke track aanpassen, alternatieve geluidsgroepen toewijzen die bepaalde geluiden tussen twee drumtracks stoppen (zoals open en gesloten hi-hats) en alle parameters voor de FM-engine op de DX-track.
Het app-scherm verandert automatisch zodat het overeenkomt met de werking van SEQTRAK.

OPMERKING

   U kunt ook geavanceerde instellingen configureren voor de parameters in de Mixer-modus en de Song-modus.

13.2 Contentbeheerfunctie [PROJECT/SOUND MANAGER]

Er zijn drie hoofdfuncties.

   Projecten beheren (back-up maken/herstellen van projecten)

   Geluiden beheren (samples toevoegen en verwijderen, extra inhoud downloaden, enz.)

   Nieuwe projecten creëren met geluiden die voor elke track zijn gespecificeerd

Contentbeheerfuncties zijn beschikbaar via een USB- of wifiverbinding.

OPMERKING

   Wanneer u de inhoudsbeheerfunctie selecteert, licht het ledlampje voor de [ALL]-knop op SEQTRAK rood op en gaat SEQTRAK naar de contentmodus. Als de verbinding met de SEQTRAK-app wordt verbroken, kunt u op de [ALL]-knop drukken om de inhoudsmodus te verlaten.

   In de inhoudsmodus kan SEQTRAK slechts twee bewerkingen uitvoeren: de stroom uitschakelen en de inhoudsmodus verlaten.

13.3 Visualizer-functie [VISUALIZER]

Gebruik deze functie om 3D-objecten en visuele effecten te creëren die in realtime reageren op uw optreden op SEQTRAK. U kunt dit gebruiken voor liveoptredens, of om de beelden die u maakt op te nemen en te publiceren op internet of andere media. Er is ook een AR-modus die de camera van uw smartapparaat gebruikt om 3D-objecten en visuele effecten over echte beelden te leggen.

13.4 Dynamische zelfstudiefunctie [DYNAMIC TUTORIAL]

De bewerkingen die op SEQTRAK worden uitgevoerd, worden weergegeven op het scherm van de app. U kunt deze functie gebruiken om SEQTRAK beter te begrijpen terwijl u het gebruikt. Informatie met betrekking tot de werking van SEQTRAK vindt u onder [RELATED INFORMATION].