Het toestel aan het MusicCast netwerk toevoegen

Voer de procedure hieronder uit om het toestel toe te voegen aan het MusicCast netwerk. U kunt tegelijk de draadloze netwerkinstellingen van het toestel configureren.

OPMERKING
U heeft hiervoor de SSID en de beveiligingssleutel van uw netwerk nodig.
  1. Tik op het pictogram van de “MusicCast CONTROLLER” applicatie op uw mobiele apparaat en tik op “Setup”.
OPMERKING
Als u al andere met MusicCast compatibele apparatuur heeft verbonden met dit netwerk, tikt u op “Settings” en dan op “Add New Device”.
  1. Bedien de “MusicCast CONTROLLER” applicatie volgens de instructies op het scherm en houd vervolgens CONNECT op het display op het voorpaneel 5 seconden ingedrukt.
  1. Bedien de “MusicCast CONTROLLER” applicatie volgens de instructies op het scherm om het netwerk in te stellen.
  • Hiermee zijn het toevoegen van het toestel aan het MusicCast-network en de netwerkinstellingen voltooid.
OPMERKING
  • AirPlay en DSD-audio kunnen niet worden gebruikt.
  • Wanneer Pure Direct is ingeschakeld, kunnen er geen andere signaalbronnen worden gebruikt dan de netwerkbronnen, Bluetooth en USB.
  • Als u de draadloze instellingen van het toestel volgens deze methode configureert, zal de indicator voor het draadloze LAN op het voordisplay oplichten wanneer het toestel verbinding maakt met een netwerk (ook als er al een verbinding via een kabel wordt gebruikt).
  • U kunt de aan/uit-status van MusicCast-apparatuur koppelen aan die van het toestel (de MusicCast-master). Zie voor details over de instellingen: