Genieten van multikanaals weergave zonder geluidsveldeffecten (surrounddecoder)

Het toestel schakelt meerkanaals weergave van 2-kanaals/meerkanaals bronnen zonder geluidsveldeffecten in. Dit wordt gebruikt wanneer “SURROUND DECODE” is geselecteerd met de PROGRAM-toetsen.

Druk op SUR. DECODE om een surrounddecoder te selecteren. Elke keer dat u op SUR. DECODE drukt, verandert de surrounddecoder.

Auto

Maakt gebruik van de automatisch door de signaalbron geselecteerde decoder.

De DTS Neural:X-decoder wordt geselecteerd voor DTS-bronnen en de Dolby Surround-decoder wordt geselecteerd voor andere bronnen. Het door DTS-HD verzonden AURO-3D-signaal wordt echter niet automatisch geselecteerd, dus moet u “AURO-3D” handmatig selecteren.

tDsur

Dolby Surround-decoder.

Breidt de geluidsweergave uit met een methode die geoptimaliseerd is voor de opstelling van de geïnstalleerde luidsprekers. Er wordt in het bijzonder een daadwerkelijke akoestische ruimte (inclusief geluid van boven) gecreëerd wanneer er object-based audio (zoals Dolby Atmos materiaal) wordt weergegeven.

Neural:X

DTS Neural:X-decoder.

Breidt de geluidsweergave uit met een methode die geoptimaliseerd is voor de opstelling van de geïnstalleerde luidsprekers. Er wordt in het bijzonder een daadwerkelijke akoestische ruimte (inclusief geluid van boven) gecreëerd wanneer er object-based audio (zoals DTS:X-materiaal) wordt weergegeven.

AURO-3D

AURO-3D-decoder.

Breidt de geluidsweergave uit met een methode die geoptimaliseerd is voor de opstelling van de geïnstalleerde luidsprekers. U moet “AURO-3D” selecteren om AURO-3D weer te geven.

OPMERKING
  • De geselecteerde surrounddecoder werkt mogelijk niet voor sommige signaalbronnen.
  • We raden Dolby Surround aan wanneer er Dolby-materiaal wordt gestreamd via het netwerk.
  • De DTS Neural:X-decoder werkt niet voor DTS-signalen met een bemonsteringsfrequentie van meer dan 48 kHz.
  • Wanneer de Dolby Surround of DTS Neural:X-decoder is geselecteerd, zullen de volgende virtuele verwerkingen niet werken.
  • Virtual CINEMA FRONT
  • Virtual CINEMA DSP