Høre lydfelteffekter som er optimalisert for typen innhold

Apparatet er utstyrt med en rekke forskjellige lydprogrammer. Du kan høre på lydkilder med din favoritt-lydmodus. Du kan velge et lydprogram ved å trykke på PROGRAM.

  • Vi anbefaler et lydprogram i “MOVIE”-kategorien som vises på frontdisplayet for avspilling av videoinnhold.
  • Vi anbefaler et lydprogram i “MUSIC”-kategorien som vises på frontdisplayet for avspilling av musikkinnhold.

MUSIC

Hall in Munich

Dette programmet simulerer en konsertsal i München med cirka 2500 seter, med fine tresorter i interiøret. Fin, vakker etterklang brer seg godt og skaper en beroligende atmosfære. Lytterens virtuelle sete er i midten til venstre i salen.

Hall in Vienna

Dette programmet simulerer en middels stor konsertsal med 1700 seter, med en skoeskeform som er tradisjonell i Wien. Søyler og ornamenter skaper ekstremt komplekse etterklanger fra alle kanter og gir publikum en meget full og rik lyd.

Chamber

Dette programmet skaper et relativt bredt rom med høyt tak, som en fremføringshall i et palass. Det gir en behagelig etterklang som egner seg for mindre konserter og kammermusikk.

Cellar Club

Dette programmet simulerer et intimt konsertarrangement med lav takhøyde og hjemmekoselig atmosfære. Et realistisk live-lydfelt gir kraftfulle lyder som får deg til å føle at du sitter på første rad foran en liten scene.

The Roxy Theatre

Dette programmet skaper lydfeltet du finner i et 460-seters lokale med et rockekonsertarrangement i Los Angeles. Lytterens virtuelle sete er i midten til venstre i lokalet.

The Bottom Line

Dette programmet gjenskaper lydfeltet ved scenekanten på The Bottom Line, en gang en berømt jazzklubb i New York. Salen har sitteplasser til 300 mennesker til høyre og venstre i et lydfelt med realistisk og livfull lyd.

MOVIE

Sports

Dette programmet lar lytterne nyte den rike livligheten i sportssendinger og lette underholdningsprogrammer. I sportssendinger er kommentatorens stemme plassert tydelig i sentrum, mens atmosfæren inne på stadion formidles realistisk med de perifere lydene av fans i et tilpasset rom.

Action Game

Dette programmet egner seg for actionspill, som f.eks. bilrace- og kampspill. Realismen i og vekten på forskjellige effekter gjør at spilleren føler at de er midt inne i handlingen og dermed skjerper konsentrasjonen. Bruk dette programmet i kombinasjon med Compressed Music Enhancer for et mer dynamisk og sterkere lydfelt.

Roleplaying Game

Dette programmet egner seg for rollespill og adventure-spill. Dette programmet legger inn dybde i lydfeltet for naturlig og realistisk reproduksjon av bakgrunnsmusikk, spesialeffekter og dialog fra et stort spekter av scener. Bruk dette programmet i kombinasjon med Compressed Music Enhancer for et klarere og mer romlig lydfelt.

Music Video

Dette programmet lar deg nyte videoer med pop-, rock- og jazzkonserter, som om du var der selv. La deg omsluttes av den hete konsertatmosfæren gjennom livfullheten hos sangere og soloprestasjoner på scenen, et tilstedeværende lydfelt som vektlegger beat'en i rytmeinstrumentene, og et surround-lydfelt som reproduserer den store live-konserthallen.

Standard

Dette programmet lager et lydfelt som fremhever surround-følelsen uten å forstyrre den originale akustiske posisjoneringen av multikanals lyd. Programmets design er basert på konseptet med den ideelle kinosalen, der publikum er omgitt av god lyd fra venstre, høyre og bakfra.

Spectacle

Dette programmet leverer det store lydformatet i spektakulære filmproduksjoner. Det leverer et ekspansivt lydrom som matcher cinemascope wide-screen, og har et bredt dynamisk område som yter alt fra små delikate lyder til kraftfulle og høye smell.

Sci-Fi

Dette programmet gir en klar reproduksjon av de forseggjorte lydsporene som er designet til de nyeste Sci-Fi- og SFX-filmene. Du kan nyte en rekke forskjellige virtuelle kinosaleffekter som reproduseres med klar separasjon mellom dialog, lydeffekter og bakgrunnsmusikk.

Adventure

Dette programmet er ideelt for nøyaktig reproduksjon av lyddesignen i action- og adventure-filmer. Lydfeltet bevarer etterklangen, men legger vekt på å reprodusere en følelse av ekspansiv lyd på begge sider, et kraftfullt rom som ekspanderer bredt til venstre og høyre. Den begrensede dybden skaper et tydelig og kraftfullt rom, og opprettholder samtidig artikuleringen av lydene og separasjon av kanalene.

Drama

Dette programmet gir stabile etterklanger som matcher et bredt spekter av filmsjangere, fra seriøst drama til musikaler og komedier. Etterklangen er moderat, men tilpasset stereofonisk. Lydeffektene og bakgrunnsmusikken blir reprodusert med dempet ekko som ikke forstyrrer artikulering av dialogen. Du blir aldri sliten selv om du lytter i lange perioder.

Mono Movie

Dette programmet reproduserer videokilder i mono, som f.eks. klassiske filmer, i en atmosfære som reproduserer en god gammel kinosal. Programmet skaper et behagelig rom med dybde ved å legge til bredde og passende gjenklang i den originale lyden.

STEREO

2ch Stereo

Bruk dette programmet for å mikse ned multikanalskilder til 2 kanaler. Ved mottak av multikanalssignaler mikses disse ned til 2 kanaler og sendes ut fra fronthøyttaleren (dette programmet benytter ikke CINEMA DSP).

All-Channel Stereo

Bruk dette programmet til å sende ut lyd fra alle høyttalere. Når du spiller av multikanalskilder vil apparatet mikse ned kilden til 2 kanaler, og så sende ut lyd fra alle høyttalere. Dette programmet skaper et stort lydfelt og er ideelt for bakgrunnsmusikk ved fester.

UNPROCESSED

SURROUND DECODE

Surround-dekoderen sørger for multikanals avspilling fra 2-kanals kilder uten lydfelteffekter.