Registrering og sletning af radiostationer
Du kan vælge en radiostation og registrere den til et forudindstillingsnummer.
Manuel registrering af en radiostation
- Stil ind på den radiostation, som du ønsker at registrere.
- Tryk på MEMORY-tasten.
- Tryk på PRESETS-tasten for at vælge et forudindstillingsnummer.
- Tryk på MEMORY-tasten.
- Dette afsluttes registreringen.
BEMÆRK
- (Kun modeller i USA og Canada)
Der kan registreres op til 40 radiostationer.
- (Kun modeller i Storbritannien, Europa og Australien)
Der kan registreres op til 40 radiostationer hver for FM og DAB.
- For at registrere den indstillede station til det næste tilgængelige forudindstillingsnummer efter det senest registrerede nummer, skal du trykke på MEMORY-tasten, mens der er stillet ind på den station, som du ønsker at registrere.
- For at vende tilbage til den forrige skærm uden registrering skal du trykke på BACK-tasten.
- Hvis der ikke udføres nogen betjening i 30 sekunder, vender visningen automatisk tilbage til den forrige skærm.
Automatisk registrering af radiostationer (Auto Preset)
FM-radiostationer kan også registreres automatisk. Denne funktion registrerer automatisk FM-radiostationer med kraftige signaler til forudindstillingsnumre.
- Skift bånd for modtagelse til FM.
- Stil ind på den radiostation, som du ønsker at starte registrering fra.
- Radiostationer med frekvenser startende fra den aktuelle station registreres automatisk.
- Tryk på "(OPTION-menu)-tasten.
- Vælg "Preset".
- Vælg "Auto Preset".
- Det forudindstillingsnummer, som registreringen vil starte fra, vises. Du kan vælge det startende forudindstillingsnummer.
- Tryk på ENTER-tasten.
- Den automatiske forudindstillingsproces vil begynde.
BEMÆRK
- Der kan maksimalt registreres 40 radiostationer.
- (Kun modeller i UK og Europa)
Med den automatiske forudindstillingsfunktion er det kun radiostationer, som leverer Radio Data System-tjenester, der vil blive registreret automatisk.
Sletning af en registreret radiostation
- Skift inputkilden til "TUNER".
- Tryk på "(OPTION-menu)-tasten.
- Vælg "Preset".
- Vælg "Clear Preset".
- Brug markørtasterne til at vælge det registrerede forudindstillingsnummer, som skal nulstilles.
- Tryk på ENTER-tasten.
- Gentag trin 5 til 6 for at slette en anden registreret station.
- Tryk på "(OPTION-menu)-tasten.

