Lagring og sletting av radiostasjoner
Du kan velge en radiostasjon og lagre den til et forhåndsinnstillingsnummer.
Manuell lagring av en radiostasjon
- Still inn radiostasjonen du vil lagre.
- Trykk på MEMORY-knappen.
- Trykk på PRESETS-knappen for å velge forhåndsinnstillingsnummeret.
- Trykk på MEMORY-knappen.
- Dette fullfører lagringen.
MERK
- (Kun modeller i USA og Canada)
Opptil 40 radiostasjoner kan lagres.
- (Kun modeller i Storbritannia, Europa og Australia)
Opptil 40 radiostasjoner hver for FM og DAB kan lagres.
- Hvis du vil lagre den innstilte stasjonen til neste tilgjengelige forhåndsinnstilte nummer etter det sist lagrede nummeret, trykker du på MEMORY-knappen mens du er innstilt på stasjonen du vil lagre.
- Hvis du vil gå tilbake til det forrige skjermbildet uten å lagre, trykker du på BACK-knappen.
- Hvis det ikke utføres noen handlinger innen ca. 30 sekunder, går skjermbildet automatisk tilbake til normalvisning.
Lagre radiostasjoner automatisk (Auto Preset)
FM-radiostasjoner kan også lagres automatisk. Denne funksjonen lagrer automatisk FM-radiostasjoner med kraftige signalene til forhåndsinnstillingsnumre.
- Skift mottakerbånd til FM.
- Still inn radiostasjonen du vil starte lagringen fra.
- Radiostasjoner med frekvenser som starter fra gjeldende stasjon, lagres automatisk.
- Trykk på "(OPTION-meny)-knappen.
- Velg "Preset".
- Velg "Auto Preset".
- Det forhåndsinnstilte nummeret som lagringen starter fra, vises. Du kan velge det forhåndsinnstilte startnummeret.
- Trykk på ENTER-knappen.
- Prosessen for automatisk forhåndsinnstilling starter.
MERK
- Maksimalt 40 radiostasjoner kan lagres.
- (Bare modeller for Storbritannia og Europa)
Med funksjonen for automatisk forhåndsinnstilling lagres bare radiostasjoner som sender RDS-tjenester automatisk.
Sletting av en lagret radiostasjon
- Skift inngangskilden til "TUNER".
- Trykk på "(OPTION-meny)-knappen.
- Velg "Preset".
- Velg "Clear Preset".
- Bruk pilknappene til å velge det lagrede forhåndsinnstilte nummeret som skal slettes.
- Trykk på ENTER-knappen.
- Hvis du vil slette en annen lagret stasjon, gjentar du trinn 5 og 6.
- Trykk på "(OPTION-meny)-knappen.

