Nyd lydområdeeffekter optimeret til indholdet

Enheden er udstyret med en række lydprogrammer. Du kan nyde afspilningskilder med din foretrukne lydtilstand. Du kan vælge et lydprogram ved at trykke på PROGRAM.

  • Vi anbefaler et lydprogram i kategorien "MOVIE" vist på frontdisplayet for at nyde videoindhold.
  • Vi anbefaler et lydprogram i kategorien "MUSIC" vist på frontdisplayet for at nyde musikindhold.

MUSIC

Hall in Munich

Dette program simulerer en koncertsal i München med ca. 2.500 pladser, der bruger stilfuldt træ til indvendig efterbehandling. Den fine, smukke genklang giver en fyldig lyd og skaber en beroligende atmosfære. Lytterens virtuelle sæde er placeret til venstre midt i arenaen.

Hall in Vienna

Dette program simulerer en 1700-sæders mellemstor koncertsal med en skoæske-form, der er traditionel i Wien. Søjler og sirlige udskæringer skaber ekstremt komplekse efterklang fra hele publikum, hvilket giver en meget fyldig og rig lyd.

Chamber

Dette program skaber et relativt stort rum med et højt loft, som en publikumshal i et palads. Det giver en behagelig genklang, som passer til formel musik og kammermusik.

Cellar Club

Programmet simulerer et intimt koncertsted med lavt til loftet og hjemlig atmosfære. En realistisk og levende lydfelt leverer kraftfuld lyd, der får dig til at føle som om du sidder på forreste række foran en lille scene.

The Roxy Theatre

Dette program genskaber lydfeltet fra et 460-sæders rockmusik koncertsted i Los Angeles. Lytterens virtuelle sæde er placeret til venstre midt i hallen.

The Bottom Line

Dette program skaber et lydområde som lige foran scenen i The Bottom Line, en berømt tidligere jazzklub i New York. Stedet har plads til 300 mennesker til højre og venstre, og lydområdet giver en ægte og livlig lyd.

MOVIE

Sports

Dette program giver lyttere mulighed for at nyde den rige livlighed af sportsudsendelser og lette underholdningsprogrammer. I sportsudsendelser er kommentatorernes stemmer placeret tydeligt i midten, mens atmosfæren inde i stadion realistisk fremmes af den perifere levering af lyden af tilhængerne i et passende rum.

Action Game

Dette program er velegnet til action-spil såsom f.eks. racerløb og kampspil. Realismen i – og fokus på – de forskellige effekter får spilleren til at føle, at de er lige dér, hvor det sker, hvilket giver bedre muligheder for at koncentrere sig. Brug dette program sammen med Compressed Music Enhancer for at opnå et mere dynamisk og stærkere lydområde.

Roleplaying Game

Dette program passer til rollespil og adventurespil. Dette program tilføjer dybde til lydfeltet for naturlig og realistisk gengivelse af baggrundsmusik, specialeffekter og dialog fra en lang række scener. Brug dette program i kombination med Compressed Music Enhancer til et klarere og mere rumligt lydfelt.

Music Video

Dette program giver dig mulighed for at nyde videoer fra pop, rock og jazz koncerter, som om du var der selv. Fordyb dig i den varme koncertatmosfære takket være sangernes og soloers livlighed på scenen, et tilstedeværende lydfelt, der understreger beat-instrumenternes rytme og et surround sound-felt, der gengiver pladsen i en stor sal.

Standard

Dette program skaber et lydfelt, der understreger surroundfølelsen uden at forstyrre den oprindelige akustiske placering af flerkanalslyd. Designet er baseret på ideen om den ideelle biograf, hvor publikum er omgivet af smukke efterklange fra venstre, højre og bagved.

Spectacle

Programmet leverer skalaen og storheden af spektakulære filmproduktioner. Det giver et stort lydrum, der passer til cinemascope-bredden og har et bredt dynamisk område, der giver alt fra små, delikate lyde til stærke, kraftige brag.

Sci-Fi

Dette program gengiver klart det fint udarbejdede lyddesign fra de nyeste sci-fi og SFX-film. Du kan nyde et udvalg af filmskabeligt skabte virtuelle rum gengivet med klar adskillelse mellem dialog, lydeffekter og baggrundsmusik.

Adventure

Dette program er ideelt til præcis reproduktion af lyddesignet fra action- og eventyrfilm . Lydfeltet begrænser efterklang, men lægger vægt på at reproducere en følelse af ekspansivitet på begge sider, kraftigt rum udvidet bredt til venstre og højre. Den beherskede dybde skaber et klart og kraftfuldt rum, samtidig med at artikuleringen af lydene og adskillelsen af kanalerne opretholdes.

Drama

Dette program har stabile efterklange, der matcher en bred vifte af filmgenrer, fra seriøse dramaer til musikaler og komedier. Efterklangene er beskedne, men passende stereofoniske. Lydeffekterne og baggrundsmusikken gengives med et blidt ekko, der ikke påvirker dialogenes artikulering. Du vil aldrig blive træt af at lytte i længere tid.

Mono Movie

Programmet gengiver monaural videokilderer, f.eks. klassiske film, i en atmosfære som en god gammel biograf. Programmet skaber et behageligt rum med dybde, ved at tilføje bredde og passende efterklang til den originale lyd.

STEREO

2ch Stereo

Brug dette program til at blande multikanalkilder til 2 kanaler. Når multikanal-signaler angives, blandes de ned til 2 kanaler og udsendes fra de forreste højttalere (dette program bruger ikke CINEMA DSP).

All-Channel Stereo

Brug dette program til at udsende lyd fra alle højttalere. Når du afspiller multikanalkilder, blander enheden kilden ned til 2 kanaler, og udsender derefter lyden fra alle højttalere. Dette program skaber et større lydfelt og er ideel til baggrundsmusik til fester.

UNPROCESSED

SURROUND DECODE

Surround-dekoderen gør det muligt at afspille flerkanals fra 2-kanals kilder uden lydfelt effekter.