Opsætning af netværksindstillingerne
Kontrol af netværksoplysninger
Du kan få vist netværksoplysningerne for dette produkt.
SETTINGS-menu | "Network" > "Information" |
Vist skærm |
|
Konfigurering af indstillinger for trådløs netværksforbindelse
SETTINGS-menu | "Network" > "Wireless Connection" > "Connect with App" / "Network Scan" / "WAC(iOS)" / "Manual Setting" |
- "Wireless Connection"-indstillingen kan ikke konfigureres, når netværket er forbundet via en kablet forbindelse.
- For detaljerede instruktioner om denne indstilling skal du se "Valg af en trådløs tilslutningsmetode for et netværk".
Automatisk konfigurering af netværksoplysninger (DHCP-funktion)
Denne funktion konfigurerer automatisk netværksoplysninger (IP-adresse, undernetmaske, standard gateway osv.) for dette produkt vha. en DHCP-server.
SETTINGS-menu | "Network" > "IP Address" > "DHCP" |
Indstillinger |
|
Standardindstilling | On |
Manuel konfigurering af netværksindstillinger
Du kan manuelt konfigurere netværksindstillingerne for dette produkt (som fx IP-adresse, undernetmaske og standardgateway).
SETTINGS-menu | "Network" > "IP Address" |
- Vælg "Off" i "DHCP".
- Vælg det menuelement, som skal indstilles.
- Indstil netværksindstillingerne.
- Tryk på ENTER-tasten.
- Gentag trin 2 til 4 for at indstille et andet menuelement.
- Tryk på ~(SETTINGS-menu)-tasten.
- Dette afslutter indstillingen.
Indstilling af netværksstandby
Dette indstiller, om strømmen på dette produkt kan tændes fra en netværksenhed.
SETTINGS-menu | "Network" > "Network Standby" |
Indstillinger |
|
Standardindstilling | Auto |
- Når produktet er i strømbesparelsestilstand, kan dette produkt ikke tændes fra en netværksenhed, selv hvis det er tilsluttet via et netværkskabel. Tænd for strømmen på dette produkt vha. strømtasten på fjernbetjeningen eller frontpanelet.
Indstilling af netværksnavnet for dette produkt
Du kan ændre netværksnavnet for dette produkt, som vises på netværket.
SETTINGS-menu | "Network" > "Network Name" |
- Tryk på ENTER-tasten.
- Rediger navnet og vælg "OK".
- Tryk på ~(SETTINGS-menu)-tasten.
- Dette afslutter indstillingen.
- For at slette alle indtastede tegn skal du vælge "CLEAR".
- Valg af "RESET" genopretter netværksnavnet til dets standardindstilling.

