Konfigurere nettverksinnstillingene
Kontrollere nettverksinformasjon
Du kan vise nettverksinformasjonen for produktet.
SETTINGS-menyen | "Network" > "Information" |
Vist skjerm |
|
Konfigurere innstillinger for trådløs nettverkstilkobling
SETTINGS-menyen | "Network" > "Wireless Connection" > "Connect with App" / "Network Scan" / "WAC(iOS)" / "Manual Setting" |
- "Wireless Connection"-innstillingen kan ikke konfigureres når nettverket er koblet til via en kablet tilkobling.
- Hvis du vil ha detaljerte instruksjoner om denne innstillingen, kan du se "Velge en metode for trådløs tilkobling til et nettverk".
Automatisk konfigurering av nettverksinformasjon (DHCP-funksjon)
Denne funksjonen konfigurerer automatisk nettverksinnstillingene (IP-adresse, nettmaske, standard gateway osv.) for produktet ved bruk av en DHCP-server.
SETTINGS-menyen | "Network" > "IP Address" > "DHCP" |
Innstillinger |
|
Standardinnstilling | On |
Konfigurere nettverksinnstillingene manuelt
Du kan konfigurere nettverksinnstillingene for dette produktet manuelt (for eksempel IP-adresse, nettverksmaske og standard gateway).
SETTINGS-menyen | "Network" > "IP Address" |
- Velg "Off" i "DHCP".
- Velg menyelementet som skal angis.
- Angi nettverksinnstillingene.
- Trykk på ENTER-knappen.
- Hvis du vil stille inne et annet menyelement, gjenta trinn 2 til 4.
- Trykk på ~(SETTINGS-meny)-knappen.
- Dette fullfører innstillingen.
Stille inn nettverksstandby
Dette angir om strømmen på dette produktet kan slås på fra en nettverksenhet.
SETTINGS-menyen | "Network" > "Network Standby" |
Innstillinger |
|
Standardinnstilling | Auto |
- Mens produktet er i strømsparemodus kan det ikke slås på fra en nettverksenhet, selv om det er tilkoblet via en nettverkskabel. Slå på strømmen til dette produktet ved hjelp strømknappen på fjernkontrollen eller frontpanelet.
Stille inn nettverksnavnet for produktet
Du kan endre nettverksnavnet på produktet som vises på nettverket.
SETTINGS-menyen | "Network" > "Network Name" |
- Trykk på ENTER-knappen.
- Rediger navnet, og velg "OK".
- Trykk på ~(SETTINGS-meny)-knappen.
- Dette fullfører innstillingen.
- Hvis du vil slette alle inntastede tegn, velger du "CLEAR".
- Hvis du velger "RESET", gjenopprettes nettverksnavnet til standardinnstillingen.

