Konfigurera nätverksinställningarna
Kontrollera nätverksinformation
Du kan visa nätverksinformationen för den här produkten.
SETTINGS-meny | ”Network” > ”Information” |
Visad skärm |
|
Konfigurera inställningar för anslutning till trådlöst nätverk
SETTINGS-meny | ”Network” > ”Wireless Connection” > ”Connect with App” / ”Network Scan” / ”WAC(iOS)” / ”Manual Setting” |
- Inställningen ”Wireless Connection” kan inte konfigureras när nätverket är anslutet via en kabelanslutning.
- För mer information om denna inställning, se ”Välja en trådlös anslutningsmetod till ett nätverk”.
Automatisk konfiguration av nätverksinformation (DHCP-funktion)
Den här funktionen konfigurerar automatiskt nätverksinformationen (IP-adress, subnätmask, standard-gateway etc.) för den här produkten med hjälp av en DHCP-server.
SETTINGS-meny | ”Network” > ”IP Address” > ”DHCP” |
Inställningar |
|
Standardinställning | On |
Manuella nätverksinställningar
Du kan manuellt konfigurera nätverksinställningarna för den här produkten (t.ex. IP-adress, subnätmask och standardgateway).
SETTINGS-meny | ”Network” > ”IP Address” |
- Välj ”Off” i stället för ”DHCP”.
- Välj den menypost som ska ställas in.
- Ställa in nätverksinställningarna.
- Tryck på ENTER-knappen.
- För att ställa in en annan menypost, upprepa steg 2 till 4.
- Tryck på ~(SETTINGS meny)-knappen.
- Detta avslutar inställningen.
Inställning nätverk standby
Detta anger om produkten kan slås på från en nätverksenhet.
SETTINGS-meny | ”Network” > ”Network Standby” |
Inställningar |
|
Standardinställning | Auto |
- När produkten är i energisparläge kan den inte slås på från en nätverksapparat, även om den är ansluten via en nätverkskabel. Slå på strömmen till produkten med hjälp av strömbrytaren på fjärrkontrollen eller frontpanelen.
Ställ in nätverksnamnen för den här produkten
Du kan ändra nätverksnamn för den här produkten som visas på nätverket.
SETTINGS-meny | ”Network” > ”Network Name” |
- Tryck på ENTER-knappen.
- Redigera namnet och välj ”OK”.
- Tryck på ~(SETTINGS meny)-knappen.
- Detta avslutar inställningen.
- För att radera alla inmatade tecken, välj ”CLEAR”.
- Genom att välja ”RESET” återställs inmatningsnamnet till standardinställningen.

