Verkkoasetusten määritys
Verkkotietojen tarkastus
Voit näyttää tämän tuotteen verkkotiedot.
SETTINGS-valikko | ”Network” > ”Information” |
Näytettävä ruutu |
|
Langattoman verkkoyhteyden asetusten määritys
SETTINGS-valikko | ”Network” > ”Wireless Connection” > ”Connect with App” / ”Network Scan” / ”WAC(iOS)” / ”Manual Setting” |
- ”Wireless Connection”-asetusta ei voida määrittää, kun verkko on yhdistetty langallisen yhteyden kautta.
- Katso tarkempia ohjeita tästä asetuksesta kohdasta ”Langattoman verkkoon liitäntämenetelmän valinta”.
Verkkotietojen automaattinen määritys (DHCP-toiminto)
Tämä toiminto määrittää automaattisesti tämän laitteen verkkotiedot (IP-osoite, aliverkon maski, oletusyhdyskäytävä jne.) käyttämällä DHPC-palvelinta.
SETTINGS-valikko | ”Network” > ”IP Address” > ”DHCP” |
Asetukset |
|
Oletusasetus | On |
Verkkoasetusten manuaalinen määritys
Voit määrittää tämän tuotteen verkkoasetukset manuaalisesti (kuten IP-osoite, aliverkon maski ja oletusyhdyskäytävä).
SETTINGS-valikko | ”Network” > ”IP Address” |
- Valitse ”Off” kohteeseen ”DHCP”.
- Valitse asetettava valikkokohde.
- Aseta verkkoasetukset.
- Paina ENTER-painiketta.
- Jos haluat asettaa eri valikon, toista vaiheet 2 - 4.
- Paina ~(SETTINGS-valikko)-painiketta.
- Tämä saattaa loppuun asennuksen.
Verkkovalmiustilan asetus
Tämä asettaa, voidaanko tämän laitteen virta kytkeä päälle verkkolaitteesta.
SETTINGS-valikko | ”Network” > ”Network Standby” |
Asetukset |
|
Oletusasetus | Auto |
- Kun se on virransäästötilassa, tätä laitetta ei voida kytkeä päälle verkkolaitteesta, vaikka se on yhdistetty verkkokaapelin välityksellä. Kytke tuotteen virta päälle käyttämällä kauko-ohjaimen tai etunäytön virtapainiketta.
Tämän laitteen verkkonimen asetus
Voit vaihtaa tämän laitteen verkkonimen, joka näkyy verkossa.
SETTINGS-valikko | ”Network” > ”Network Name” |
- Paina ENTER-painiketta.
- Muokkaa nimeä ja valitse ”OK”.
- Paina ~(SETTINGS-valikko)-painiketta.
- Tämä saattaa loppuun asennuksen.
- Poistaaksesi kaikki syötetyt merkit valitse ”CLEAR”.
- ”RESET”-toiminnon valinta palauttaa verkkonimen sen oletusasetukseen.

