Firmwareopdateringer

Ny firmware, der giver yderligere funktioner eller produktforbedringer vil frigives efter behov. Hvis enheden er tilsluttet til internettet, downloades ny firmware via netværket. Når en firmwareopdatering er klar, vises følgende meddelelse, når der er trykket på SETUP.

For detaljer om opdatering af firmware, se følgende:

OBS!
  • Brug ikke apparatet eller frakobl strømkablet eller netværkskablet under firmwareopdatering. Hvis firmwareopdateringen afbrydes, er der en mulighed for, at enheden ikke vil fungere. I dette tilfælde skal du kontakte din nærmeste autoriserede Yamaha-forhandler eller servicecenter for at anmode om reparation.
BEMÆRK
  • Indikator for firmwareopdatering på frontdisplayet lyser, når en firmwareopdatering er klar. Denne indikator lyser muligvis ikke, når netværkets forbindelseshastighed er for langsom, eller en nyere firmwareopdatering er tilgængelig.
  • Firmware opdateringen tager cirka 20 minutter eller mere.
  • Du får muligvis ikke meddelelsen eller indikatoren for opdatering af firmwareopdatering på frontdisplayet, afhængigt af tilstanden af netværksforbindelsen. I dette tilfælde skal du opdatere firmwaren med USB-hukommelsesenheden. For detaljer, se følgende:
  • For detaljer om firmwareopdateringer skal du besøge Yamaha-websitet.