Bijwerken van de firmware

Wanneer dit nodig is, verschijnt er nieuwe firmware die extra eigenschappen of productverbeteringen bevat. Als het toestel is aangesloten op het internet, kunt u nieuwe firmware downloaden via het netwerk. Wanneer er een update voor de firmware beschikbaar is, zal de volgende melding worden weergegeven wanneer er op SETUP wordt gedrukt.

Zie voor details over het bijwerken van de firmware:

LET OP
  • Gebruik het toestel niet en koppel het netsnoer en de netwerkkabel niet los wanneer de firmware wordt bijgewerkt. Als het bijwerken van de firmware wordt onderbroken, is het mogelijk dat het toestel vervolgens een storing zal vertonen. Neem in een dergelijk geval contact op met uw dichtstbijzijnde erkende Yamaha-dealer of -servicecentrum om een reparatie aan te vragen.
OPMERKING
  • De firmware update-indicator op het display op het voorpaneel licht op wanneer er een update voor de firmware beschikbaar is. Het is mogelijk dat deze indicator niet oplicht wanneer de snelheid van de netwerkverbinding te laag is, of wanneer er inmiddels een nieuwere update beschikbaar is voor de firmware.
  • Een firmware update kan ongeveer 20 minuten of langer duren.
  • Afhankelijk van de toestand van de netwerkverbinding is het mogelijk dat u deze melding niet ontvangt, of dat de firmware update-indicator op het display op het voorpaneel niet oplicht. Werk de firmware in dat geval bij met het USB-geheugenapparaat. Zie voor details:
  • Ga voor meer informatie over firmware updates naar de website van Yamaha.