Fastvareoppdateringer

Ny fastvare som tilfører ytterligere funksjoner eller produktforbedringer, vil blir utgitt ved behov. Hvis apparatet er koblet til Internett, vil ny fastvare bli lastet ned via nettverket. Når en fastvareoppdatering er klar, vises følgende melding etter at SETUP er trykket.

For mer informasjon om fastvareoppdatering, se følgende:

MERKNAD
  • Ikke betjen apparatet og ikke koble fra strømkabelen eller nettverkskabelen under en fastvareoppdatering. Hvis fastvareoppdateringen avbrytes, er de en mulighet for at det oppstår en feil på apparatet. Hvis det skjer, kontakt med din nærmeste autoriserte Yamaha-forhandler eller -servicesenter for reparasjon.
MERK
  • Fastvareoppdateringens indikator på frontdisplayet lyser når en fastvareoppdatering er klar. Denne indikatoren vil kanskje ikke lyse når nettverkstilkoblingens hastighet er for lav eller en nyere fastvareoppdatering er tilgjengelig.
  • Fastvareoppdatering tar cirka 20 minutter eller mer.
  • Du vil kanskje ikke få meldingen eller se lys i fastvareoppdateringens indikator på frontdisplayet, avhengig av forholdene på nettverkstilkoblingen. I så fall skal du oppdatere fastvaren ved hjelp av en USB-lagringsenhet. For mer informasjon, se følgende:
  • For mer informasjon om fastvareoppdateringer, besøk Yamaha's nettsted.