Uppdateringar firmware

Ny firmware som ger tillgång till fler eller förbättrade funktioner släpps då och då efter behov. Om enheten är ansluten till Internet kommer ny firmware att laddas ner via nätverket. När en uppdatering av firmware är tillgänglig kommer följande meddelande att visas efter att SETUP trycks ner.

För detaljer om firmwareuppdatering se följande:

MEDDELANDE
  • Gör ingenting med receivern och dra inte ur nätkabeln eller nätverkskabeln när uppdateringen av enhetens firmware görs. Om firmwareuppdatering avbryts finns det en risk att receivern går sönder. Om detta händer, kontakta närmaste auktoriserade Yamaha-handlare eller -servicecenter för reparation.
OBS!
  • Indikatorn för uppdatering av firmware på frontpanelens display tänds när en firmware uppdatering är tillgänglig. Denna indikator kanske inte tänds nät nätverksanslutningens hastighet är för långsam eller en nyare firmwareuppdatering är tillgänglig.
  • Firmwareuppdatering tar cirka 20 minuter eller mer.
  • Du kanske inte får meddelandet eller indikatorn för uppdatering av firmware på frontpanelens display kanske inte tänds beroende på nätverksanslutningens tillstånd. I så fall uppdatera firmware via USB-minnesenhet. För mer information, se följande:
  • För närmare information om firmware uppdatering, besök Yamaha webbplats.