Laiteohjelmiston päivitykset

Uusi laiteohjelmisto julkaistaan tarvittaessa lisätoimintojen tai tuotekehityksen vuoksi. Jos tällä laitteella on internetyhteys, voit ladata uuden laiteohjelmiston suoraan verkosta. Kun laiteohjelmiston päivitys on valmis, seuraava viesti tulee näkyviin sen jälkeen, kun SETUP painetaan.

Katso laitelmiston päivityksen lisätietoja seuraavasta:

HUOMAUTUS
  • Älä käytä tätä laitetta tai irrota virtajohtoa tai verkkokaapelia laiteohjelmiston päivityksen aikana. Jos laiteohjelmiston päivitys keskeytetään, on mahdollista, että laitteeseen tulee virhetoimintoja. Tässä tapauksessa ota yhteys lähimpään valtuutettuun Yamaha-jälleenmyyjääsi tai huoltopisteeseen ja pyydä huoltoa.
HUOM!
  • Etulevyn näytössä oleva laiteohjelmiston päivitysmerkkivalo palaa, kun laiteohjelmiston päivitys on valmiina. Tämä merkkivalo ei ehkä syty, kun verkkoyhteys on liian hidas tai myöhäisempi laiteohjelmistopäivitys on saatavilla.
  • Laiteohjelmiston päivitys kestää noin 20 minuuttia tai enemmän.
  • Et ehkä saa viestiä, tai etunäytön laiteohjelmiston päivitysmerkkivalo ei pala verkkoyhteyden tilasta riippuen. Tässä tapauksessa päivitä laiteohjelmisto USB-muistilaitteen avulla. Katso seuraavasta lisätietoja:
  • Lisätietoja laitelmistopäivityksistä saat Yamahan verkkosivulta.