HDMI-liitäntä televisioon

Kytke TV tähän laitteeseen HDMI-kaapelilla. Kun TV:n audiota toistetaan tällä laitteella, käytä eARC/ARC-toimintoa tai käytä optista digitaalikaapelia syöttämään TV:n audiota laitteeseen.

[Hakutunniste]#Q02 Yhdistä TV

HUOM!
  • Käytä 19-napaista HDMI-kaapelia, jossa on HDMI-logo. Suosittelemme käyttämään mahdollisimman lyhyttä kaapelia signaalin laatuhäviön estämiseksi.
  • Käyttämällä Ultra High Speed HDMI-kaapelia tai Ultra High Speed HDMI-kaapelia, jossa on Ethernet, nauti 8K-videoista.
  • Käytä Premium High Speed HDMI-kaapelia tai Premium High Speed Cable Ethernet-yhteyden kanssa, jos haluat katsella 3D- tai 4K Ultra HD-videota.
  • Kun käytät eARC/ARC-toimintaa, yhdistä TV HDMI-kaapelilla, joka tukee eARC/ARC:ta (kuten High Speed HDMI Cable Ethernet-yhteyden kanssa).
  • Saatat ehkä tarvita tehdä asetuksen TV:ssä. Katso lisätietoja TV:n käyttöohjeesta.

eARC/ARC-toiminnon käyttö

Jos TV:si tukee eARC/ARC-toimintoa, TV:n audiota toistetaan laitteessa vain yhdellä HDMI-kaapelilla. Kun käytät ARC-toimintoa, aseta HDMI Control-toiminto tilaan ”Päälle”.

HUOM!
  • ”ARC” on lyhennys ilmaisulle Audio Return Channel. ”ARC” sallii sen, että TV:n audiota toistetaan AV-tuotteilla (kuten AV-vastaanotin, sound bar) yhdistämällä HDMI-tuloliitin, joka tukee TV:si ARC:tä, HDMI OUT-liittimeen, joka tukee AV-tuotteittesi ARC:tä vain HDMI-kaapelilla, ilman optista digitaalikaapelia.
  • ”eARC” on lyhennys ilmaisulle enhanced (vahvistettu) Audio Return Channel. ”eARC”, ARC:n vahvistettu toiminto tukee pakkaamattomia 5.1-kanava- ja 7.1-kanava-audioformaatteja ja objektipohjaista surround-ääntä (kuten Dolby Atmos ja DTS:X) yhteensopivan TV:n kautta HDMI-kaapelilla.

Optisen digitaalikaapelin yhdistäminen

Jos TV:si ei tue eARC/ARC:ta, yhdistä TV laitteeseen optisella digitaalikaapelilla.

HUOM!
  • TV:n audiolähtöliittimiä vastaavasti voit yhdistää TV:n päälaitteeseen muulla audiokaapelilla (koaksiaalinen digitaali- tai stereoliitinkaapeli) kuin optisella digitaalikaapelilla. Tässä tapauksessa aseta ”TV Audio Input” ”Setup”-valikossa.