HDMI-tilslutning med TV

Tilslut et tv til enheden med et HDMI-kabel. Når tv-lyden afspilles på enheden, skal du anvende eARC/ARC-funktionen eller anvende et digitalt optisk kabel til at indsende tv-lyden til enheden.

[Søgetag]#Q02 Tilslut tv

BEMÆRK
  • Brug et 19-bens HDMI-kabel med HDMI-logoet. Vi anbefaler at bruge et kabel, der er så kort som muligt, for at forhindre nedbrydning af signalkvaliteten.
  • Brug et Ultra High Speed HDMI-kabel eller Ultra High Speed HDMI-kabel med ethernet for at nyde 8K-videoer.
  • Brug et Premium High Speed HDMI-kabel eller Premium High Speed HDMI-kabel med ethernet for at nyde 3D eller 4K Ultra HD-videoer.
  • Når du anvender eARC/ARC, skal du tilslutte et tv med et HDMI-kabel, som understøtter eARC/ARC (som fx et High Speed HDMI-kabel med ethernet).
  • Du er muligvis nødt til at indstille tv'et. Se brugsanvisningen til tv'et.

Brug af eARC/ARC-funktionen

Hvis dit tv understøtter eARC/ARC, afspilles tv-lyden på enheden med kun ét HDMI-kabel. Når du anvender ARC, skal du indstille HDMI Control-funktionen til "On" (Til).

BEMÆRK
  • "ARC" er en forkortelse for Audio Return Channel. "ARC" muliggør, at tv-lyden afspilles på AV-produkter (som fx en AV-receiver, soundbar) ved at tilslutte det HDMI-indgangsstik, som understøtter ARC på dit tv, til det HDMI OUT-stik, som understøtter ARC på dine AV-produkter, med kun ét HDMI-kabel uden et digitalt optisk kabel.
  • "eARC" er en forkortelse for udvidet Audio Return Channel. "eARC", udvidet funktion af ARC, understøtter ukomprimerede 5.1-kanals og 7.1-kanals lydformater og objektbaseret surround (som fx Dolby Atmos og DTS:X) via kompatible tv'er med HDMI-kablet.

Tilslutning af et digitalt optisk kabel

Hvis dit tv ikke understøtter eARC/ARC, skal du tilslutte dit tv til enheden med et digitalt optisk kabel.

BEMÆRK
  • Du kan, i overensstemmelse med lydudgangsstikkene på dit tv, tilslutte dit tv til enheden med et andet lydkabel (digitalt koaksialt eller stereostikkabel) end et digitalt optisk kabel. I dette tilfælde skal du indstille "TV Audio Input" i "Setup"-menuen.