Afspilning af musik i flere rum

Multi-zone-funktionen giver dig mulighed for at afspille forskellige indgangskilder i det rum, hvor enheden er installeret (hovedzone) og i et andet rum (zone2).

For eksempel, mens du ser fjernsyn i stuen (hovedzone), kan en anden person lytte til radio i køkkenet (Zone2).

Der er to metoder til tilslutning af enheden, der vil blive brugt i Zone2 til enheden; ved hjælp af enhedens interne forstærker eller ved hjælp af en ekstern forstærker. Når du bruger en ekstern forstærker, kan du vælge 7.1 / 5.1.2-kanals højttalersystem i hovedzonen.

BEMÆRK
  • Digitale og analoge lydkilder (inklusive FM / AM-radio), Bluetooth, USB og netværkskilder kan udsendes til Zone2. For at lytte til afspilning af en ekstern enhed i Zone2 skal du slutte enheden til AUDIO stik (AV 1-2, AUDIO 1-5 eller PHONO stik) på enheden.
  • "Main Zone Sync" giver dig mulighed for at afspille samme lydudgang i hovedzonen som Zone2. Når "Main Zone Sync" vælges som Zone2-indgangen, skifter Zone2-indgangen automatisk sammen med den indgangskilde, der er valgt i hovedzonen.
  • Party-tlstanden giver dig mulighed for at afspille samme lydudgang i hovedzone som Zone2, uanset indgangslydens signaltype. Multikanalkilder blandes ned til 2 kanaler og udsendes til Zone2. For oplysninger om partytilstand, se følgende: