Musiikin toisto useissa huoneissa (monihuonekäyttö)

Monihuonetoiminnon ansiosta voit toistaa eri tulolähteistä huoneessa, johon tämä laite on asennettu (pääalue) ja toisessa huoneessa (Zone2).

Esimerkiksi kun katsot TV:tä olohuoneessa (main zone), toinen henkilö voi kuunnella radiota työhuoneessa (Zone2).

On saatavilla kaksi tapaa yhdistää Zone2:ssa käytettävä laite tähän laitteeseen; käyttämällä laitteen sisäistä vahvistinta tai ulkoista vahvistinta. Kun käytät ulkoista vahvistinta, voit valita 7.1/5.1.2-kanavakaiutinjärjestelmän pääalueella (main zone).

HUOM!
  • Digitaalisia ja analogisia äänilähteitä (mukaan lukien FM/AM-radio), Bluetooth-, USB- ja verkkolähteitä voidaan lähettää Zone2:een (toiseen huoneeseen). Kuunnellaksesi Zone2:ssa (toisessa huoneessa) olevaa ulkoista laitetta sinun tarvitsee yhdistää laite tämän laitteen AUDIO-liittimiin (AV 1-2, AUDIO 1-5 tai PHONO-liittimet).
  • Main Zone Sync” mahdollistaa saman audiolähdön toiston sekä Main zone-alueella että Zone2:ssa. Kun ”Main Zone Sync” on valittu Zone2-lähdöksi, Zone2-lähtö vaihtuu automaattisesti samanaikaisesti main zone-alueelle valitun tulolähteen kanssa.
  • Juhlatilassa voit toistaa samaa audiolähtöä päätilassa kuin Zone2:ssa (toisessa huoneessa) riippumatta syötetyn äänisignaalin tyypistä. Monikanavaisen lähteen kaikki äänikanavat yhdistyvät kahteen kanavaan ja ohjautuvat Zone2-huoneeseen. Juhlatilan lisätietoja varten katso seuraavaa: