Muziek afspelen in meerdere ruimtes

Met de multizonefunctie kunt u andere signaalbronnen laten weergeven in de ruimte waar het toestel is geïnstalleerd (Hoofdzone) en in een andere ruimte (Zone2).

Terwijl u bijvoorbeeld in de woonkamer (Hoofdzone) naar de tv kijkt, kan er iemand anders in de studeerkamer (Zone2) naar de radio luisteren.

Er zijn twee methoden voor het aansluiten op dit toestel van het apparaat dat gebruikt zal worden in Zone2; via de interne versterker van het toestel, of via een externe versterker. Wanneer u een externe versterker gebruikt, kunt u een luidsprekersysteem met 7.1/5.1.2-kanalen gebruiken in de Hoofdzone.

OPMERKING
  • Digitale en analoge audiobronnen (inclusief FM/AM-radio), Bluetooth, USB en netwerkbronnen kunnen worden weergegeven in Zone2. Om te kunnen luisteren naar de weergave van een extern apparaat in Zone2, moet u het apparaat aansluiten op de AUDIO-aansluitingen (AV 1-2, AUDIO 1-5, of PHONO-aansluitingen) van het toestel.
  • Main Zone Sync” stelt u in staat om in de hoofdzone en in Zone2 dezelfde audio weer te laten geven. Wanneer “Main Zone Sync” is geselecteerd als signaalbron voor Zone2, wordt voor Zone2 automatisch dezelfde signaalbron geselecteerd als voor de hoofdzone.
  • De partymodus stelt u in staat om dezelfde audio weer te laten geven in de Hoofdzone als in Zone2, ongeacht het type van het signaal dat ontvangen wordt van de signaalbron. Multikanaalsbronnen worden teruggebracht naar 2 kanalen en weergegeven in Zone2. Zie voor details over de partymodus: