Spille av musikk i flere rom

Flersone-funksjonen lar deg spille av forskjellige inngangskilder i rommet der apparatet er installert (hovedsone) og i et annet rom (Zone2).

For eksempel når du ser på TV i stuen (hovedsone), kan en annen person høre på radio i hjemmekontoret (Zone2).

To metoder for tilkobling av enheten som skal brukes i Zone2, til apparatet er tilgjengelig; bruke apparatets interne forsterker eller bruke en ekstern forsterker. Ved bruk av en ekstern forsterker kan du velge 7.1/5.1.2-kanals høyttalersystem i hovedsonen.

MERK
  • Digitale og analoge lydkilder (inkludert FM/AM-radio), Bluetooth, USB og nettverkskilder kan sendes ut til Zone2. For å lytte til avspilling fra en ekstern enhet i Zone2 må du koble til enheten på AUDIO-kontaktene (AV 1-2, AUDIO 1-5 eller PHONO-kontaktene) på apparatet.
  • "Main Zone Sync" lar deg spille av samme lydkilde i hovedsonen og i Zone2. Når "Main Zone Sync" er valgt som Zone2-inngang, skifter Zone2-inngangen automatisk sammen med inngangskilden som er valgt i hovedsonen.
  • Party-modusen lar deg spille av samme lydkilde i hovedsonen og i Zone2, uansett lydkildens signaltype. Multikanalskilder blir mikset ned til 2 kanaler og sendes ut til Zone2. For mer informasjon om party-modus, se følgende: