Spela upp musik i flera rum

Flerzonsfunktionen gör det möjligt att spela upp olika ingångskällor i det rum där enheten är placerad (huvudzonen) och i ett annat rum (Zone2).

Till exempel, medan du tittar på TV i vardagsrummet (huvudzonen) kan en annan person lyssna på radio i arbetsrummet (Zone2).

Två metoder för anslutning av apparat som kommer att användas i Zone2 till receivern är tillgängliga: att använda receiverns interna förstärkare eller använda en extern förstärkare. När en extern förstärkare används kan du välja 7.1/5.1.2-kanals högtalarsystem i huvudzonen.

OBS!
  • Digitala och analoga ljudkällor (inklusive FM/AM-radio), Bluetooth, USB och nätverkskällor kan matas ut till Zone2. För att lyssna på uppspelning från en extern apparat i Zone2 måste du ansluta apparaten till AUDIO-jack (AV 1-2, AUDIO 1-5 eller PHONO-jack) på enheten.
  • Main Zone Sync” gör att du kan spela upp samma ljud i Huvudzonen som i Zone2. När ”Main Zone Sync” är vald som Zone2-ingång, kommer Zone2-ingång automatiskt att växla i enlighet med den ingångskälla som väljs i huvudzonen.
  • Partyläge gör att du kan spela upp samma ljudutmatning i Huvudzonen som i Zone2 oavsett typ av ingångssignal. Flerkanaliga källor mixas ned till 2 kanaler och matas ut till Zone2. För mer information om partyläge, se följande: