De geluidsbalk bedienen met stemopdrachten

Zeg Alexa tegen de geluidsbalk met Amazon Alexa Built-in en gebruik dan stemopdrachten om de geluidsbalk te bedienen, muziek weer te geven, enzovoort.

Om de geluidsbalk te kunnen bedienen met stemopdrachten, moet de geluidsbalk verbonden zijn met het Internet en moet er een Amazon-account zijn ingesteld. Zie voor details:

De volgende functies van de geluidsbalk kunnen worden bediend met stemopdrachten:

  • Omschakelen van signaalbronnen
  • Instellen (of dempen) van het volume
  • Selecteren en weergeven van een streamingservice

Raadpleeg voor meer informatie de Gebruikershandleiding van uw product.

OPMERKING
  • Als u wilt voorkomen dat Alexa per ongeluk wordt gebruikt, of als u uw privacy wilt beschermen, moet u de microfoons van de geluidsbalk uitschakelen. In plaats van “Alexa,” te zeggen, kunt u ook de afstandsbediening gebruiken of de bedieningsorganen op de geluidsbalk om Alexa naar een opdracht te laten luisteren. Raadpleeg voor meer informatie de Gebruikershandleiding van uw product.
  • Wanneer u opdrachten geeft om de geluidsbalk te bedienen via de Amazon Alexa-app of een ander apparaat met Alexa Built-in, moet u de naam gebruiken die is ingesteld voor de geluidsbalk in de Amazon Alexa-app.
  • De Amazon Alexa-app is een speciale smartphone app van Amazon. Zie voor meer informatie over de functies van de app de beschrijving van de app in de App Store of Google Play. De Amazon Alexa-app stelt u in staat om de functies van Alexa in meer detail in te stellen, zoals het instellen van streamingservices of nieuwsdiensten die u wilt gaan gebruiken. Raadpleeg “Help & Feedback” in de app Amazon Alexa voor meer informatie.
  • Het is mogelijk dat u een betaald abonnement nodig hebt om Amazon Music, Amazon Kindle, of Audible op het product te kunnen gebruiken. Bezoek de Amazon-website voor verdere informatie.
  • Sommige functies vereisen servicecontracten met een derde partij. Voor details over elk van deze diensten kunt u de websites van de betreffende provider bezoeken.