Initialisering af indstillingerne
Du kan nulstille (initialisere) forskellige indstillinger på produktet.
Følg proceduren nedenfor for at initialisere indstillingerne.
- Tryk på ~(SETTINGS-menu)-tasten.
- Fra SETTINGS-menuen, vælg "Function" > "Factory Reset" > "All Reset" eller "Network Reset".
- "All Reset": Initialiserer alle indstillinger.
- "Network Reset": Initialiserer kun netværksindstillinger.
- Vælg "Execute".
- Når initialiseringen er fuldført, slukkes strømmen på dette produkt automatisk.
- Når der vælges "Network Reset", vises der en meddelelse, som indikerer, at initialiseringen er blevet gennemført, og strømmen forbliver tændt.
- Dette fuldfører initialiseringsproceduren.
BEMÆRK
- Når der udføres "All Reset", vil Setup Guide starte automatisk, næste gang du tænder for strømmen på dette produkt.

