Initialisere innstillingene
Du kan tilbakestille (initialisere) de ulike innstillingene for produktet.
Følg fremgangsmåten nedenfor for å initialisere innstillingene.
- Trykk på ~(SETTINGS-meny)-knappen.
- Fra SETTINGS-menyen velger du "Function" > "Factory Reset" > "All Reset" eller "Network Reset".
- "All Reset": Initialiserer alle innstillinger.
- "Network Reset": Initialiserer bare nettverksinnstillinger.
- Velg "Execute".
- Når initialiseringen er fullført, slås strømmen til dette produktet av automatisk.
- Når "Network Reset" er valgt, vises det en melding som oppgir at initialisering er fullført, og strømmen forblir på.
- Dette fullfører initialiseringsprosedyren.
MERK
- Når "All Reset" utføres, startes Setup Guide automatisk neste gang du slår på strømmen til dette produktet.

