Initialiserar inställningarna
Du kan återställa (initialisera) produktens olika inställningar.
Följ proceduren nedan för att initiera inställningarna.
- Tryck på ~(SETTINGS meny)-knappen.
- Från menyn SETTINGS, välj ”Function” > ”Factory Reset” > ”All Reset” eller ”Network Reset”.
- ”All Reset”: Initialiserar alla inställningar.
- ”Network Reset”: Initialiserar endast nätverksinställningar.
- Välj ”Execute”.
- När initialiseringen är klar stängs strömmen till denna produkt av automatiskt.
- När ”Network Reset” väljs visas ett meddelande som anger att initialiseringen har slutförts och strömmen förblir påslagen.
- Detta avslutar initialiseringsproceduren.
OBS!
- När ”All Reset” utförs, nästa gång du slår på strömmen till den här produkten startar Setup Guide automatiskt.

