Initialiseren van de instellingen
U kunt de diverse instellingen van het product terugzetten (initialiseren).
Volg de procedure hieronder om de instellingen te initialiseren.
- Druk op de ~(menu SETTINGS) toets.
- Selecteer van het menu SETTINGS achtereenvolgens “Function” > “Factory Reset” > “All Reset” of “Network Reset”.
- “All Reset”: Initialiseert alle instellingen.
- “Network Reset”: Initialiseert alleen de netwerkinstellingen.
- Selecteer “Execute”.
- Wanneer het initialiseren voltooid is, zal dit product automatisch worden uitgeschakeld.
- Wanneer “Network Reset” is geselecteerd, zal er een melding verschijnen dat het initialiseren voltooid is, maar zal het toestel aan blijven staan.
- Hiermee is de procedure voor het initialiseren afgesloten.
OPMERKING
- Wanneer u “All Reset” hebt uitgevoerd, zal de Setup Guide automatisch opstarten wanneer u dit product de volgende keer aan zet.

